SMKS Cilincing 3 Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Cilincing 3 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Utara. Alamat lengkepna di Jl.Kebantenan IV No.26 Semper Timur, Kalurahan/Désa Semper Timur Kacamatan Cilincing, Jakarta Utara, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107413.


Alephbet Edu.png