SMKS Farmasi LPK

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Farmasi LPK nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Raya Lenteng Agung No.33, Kalurahan/Désa Kebagusan Kacamatan Pasar Minggu, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107350.


Alephbet Edu.png