SMKS Harnasto Institut Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Harnasto Institut Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Cidodol Raya No.40, Kalurahan/Désa Grogol Selatan Kacamatan Kebayoran Lama, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20109247.


Alephbet Edu.png