SMKS Islam Al Hikmah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Islam Al Hikmah nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Kemajuan No. 48-55, Kalurahan/Désa Petukangan Selatan Kacamatan Pesanggrahan, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102634.


Alephbet Edu.png