SMKS Keluarga Widuri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Keluarga Widuri nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Gunung Balong I, Kalurahan/Désa Lebak Bulus Kacamatan Cilandak, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107354.


Alephbet Edu.png