SMKS Merah Putih Ciasem Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Merah Putih Ciasem Subang
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional60728697
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJln. Jenderal Ahmad Yani Blok Wesel No. 22, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Merah Putih Ciasem Subang nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jln. Jenderal Ahmad Yani Blok Wesel No. 22, Kalurahan/Désa Sukamandijaya Kacamatan Ciasem, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 60728697.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang