SMKS Merah Putih Ciasem Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Merah Putih Ciasem Subang
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 60728697
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jln. Jenderal Ahmad Yani Blok Wesel No. 22, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Merah Putih Ciasem Subang nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jln. Jenderal Ahmad Yani Blok Wesel No. 22, Kalurahan/Désa Sukamandijaya Kacamatan Ciasem, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 60728697.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang