SMKS Muhammadiyah 15

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

SMKS Muhammadiyah 15 nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Karet Belakang Raya No 4, Kalurahan/Désa Karet Kuningan Kacamatan Setia Budi, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20109252.


Alephbet Edu.png