SMKS Muhammadiyah 9

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Muhammadiyah 9 nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Panjang, Kalurahan/Désa Cipulir Kacamatan Kebayoran Lama, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102605.


Alephbet Edu.png