SMKS PGRI 37 Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS PGRI 37 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Pondok Labu I No. 29, Kalurahan/Désa Pondok Labu Kacamatan Cilandak, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20177923.


Alephbet Edu.png