SMKS Pelayaran Djadajat Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Pelayaran Djadajat Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Utara. Alamat lengkepna di Jl. Marunda Tiram No.28, Kalurahan/Désa Marunda Kacamatan Cilincing, Jakarta Utara, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107445.


Alephbet Edu.png