SMKS Selagan Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Selagan Jaya nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. H. Ipin No.10 Pondok Labu, Kalurahan/Désa Pondok Labu Kacamatan Cilandak, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102441.


Alephbet Edu.png