SMKS Teladan Utama

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Teladan Utama nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Raya Srengseng Sawah No. 74, Kalurahan/Désa Srengseng Sawah Kacamatan Jagakarsa, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107360.


Alephbet Edu.png