SMKS YPUI Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS YPUI Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Praja Lapangan No. 8, Rt. 014/01, Kalurahan/Désa Kebayoran Lama Selatan Kacamatan Kebayoran Lama, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107364.


Alephbet Edu.png