SMKS YP Mulia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS YP Mulia nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Ciputat Raya No. 1-2, Kalurahan/Désa Kebayoran Lama Selatan Kacamatan Kebayoran Lama, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102451.


Alephbet Edu.png