SMK Bintang Nusantara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMK Bintang Nusantara nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Utara. Alamat lengkepna di Jl. Sarang Bango No 27, Kalurahan/Désa Marunda Kacamatan Cilincing, Jakarta Utara, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20177823.


Alephbet Edu.png