SMK Guna Jaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK GUNA JAYA
Informasi
Diadegkeun 2013
Jinis Swasta
Akréditasi TERAKREDITASI
Nomer Pokok Sakola Nasional 69886243
Moto to achieve science and skill with discipline, practice, and exercise
Kapala Sakola

Saepul Rohman, S.Pd.I

didahului oleh : Wawan Darmawan, S.Pd.
Program/jurusan/
peminatan
TEKNIK KENDARAAN RINGAN
Rentang kelas X-XII
Kurikulum K-13
Alamat
Lokasi Buniwangi, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto
Moto SMK Bisa !

SMK Guna Jaya nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Sukabumi. Alamat lengkepna di Buniwangi, Kalurahan/Désa Buniwangi Kacamatan Suradé, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon kalawan nomer NPSN 69886243.

Kesiswaan (Ekstrakurikuler)[édit | édit sumber]

  1. Pramuka
  2. UKS
  3. Pasukan Khusus Pengibar Bendera Paskibra
  4. Kerohanian Islam ROHIS
  5. Futsal
  6. Sepak Bola
  7. Bola Volly
  8. Beng Beng

Galeri[édit | édit sumber]

Pranala luar[édit | édit sumber]


Alephbet Edu.png