SMK Insan Kamil Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Insan Kamil
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69894394
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Pu Tanjungkerta No. 70, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Insan Kamil nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Pu Tanjungkerta No. 70, Kalurahan/Désa Tanjungkerta Kacamatan Kroya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69894394.


Alephbet Edu.png