SMK Insan Kamil Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Insan Kamil
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69894394
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Pu Tanjungkerta No. 70, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Insan Kamil nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Pu Tanjungkerta No. 70, Kalurahan/Désa Tanjungkerta Kacamatan Kroya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69894394.


Alephbet Edu.png