SMK Insan Mandiri Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMK Insan Mandiri Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Moch Kahfi II No.48, Kalurahan/Désa Jagakarsa Kacamatan Jagakarsa, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 69882414.


Alephbet Edu.png