SMK Islam YPS

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMK Islam YPS nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Raya Lenteng Agung No. 19A Rt. 005/001, Kalurahan/Désa Lenteng Agung Kacamatan Jagakarsa, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102627.


Alephbet Edu.png