SMK Negeri 3 Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Negeri 3 Kuningan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20212911
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cirendang-Cigugur, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Negeri 3 Kuningan nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cirendang-Cigugur, Kalurahan/Désa Cirendang Kacamatan Kuningan, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212911.


Alephbet Edu.png