SMK Putra Satria

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMK Putra Satria nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Ciledug Raya No 46, Kalurahan/Désa Petukangan Utara Kacamatan Pesanggrahan, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102465.


Alephbet Edu.png