SMK Sumbangsih

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMK Sumbangsih nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Ampera Raya No 3-4, Kalurahan/Désa Cilandak Timur Kacamatan Pasar Minggu, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 69819337.


Alephbet Edu.png