Sangiang, Banjaran, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sangiang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanBanjaran

Sangiang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjaran, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Poténsi[édit | édit sumber]

Pelesir[édit | édit sumber]

Di Désa Sangiang, aya tempat pelesir mangrupa situ nu lian ti dipaké keur pelesir kulawarga, ogé dipaké keur jarah. Ieu situ katelah Situ Sangiang


Gnome-home.svg