Sonya Pandarmawan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sonya Pandarmawan
GumelarSonya Pandarmawan, Pan Meijun (潘美君)
18 Méi 1996 (1996-05-18) (yuswa 24)
Indonésia Jakarta, Indonesia
Ngaran landianSonya
Panda
PagawéanAktris, Presenter
Taun aktip2010-ayeuna
Dipikawanoh salaku/lantaranJKT48[1]
AgamaKatolik

Sonya Pandarmawan (gumelar di Jakarta, 18 Méi 1996; umur 24 taun) nyaéta saurang aktris Indonésia anu ngagaduhan getih Taiwan-Indonesia, sajaba dibéntangan dina sababaraha komérsial, Sonya ngurus artos, salah sahiji pilem dina Marmut Merah Jambu taun 2014 sareng janten presenter dina program Trans TV Cerita Anak di 2010. Sonya ogé sakedap damel salaku anggota kumpulan idola JKT48 dina 2011-2013. Taun 2014 Sonya hasil damel solo dina widang lakonan salaku presenter.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "JKT 48 Rilis Video Musik Perdananya". Tribunnews.com. Diakses tanggal 16 January 2012. .

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg