Kota Tangerang Kidul

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Tangerang Kidul)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kota Tangerang Kidul
Kota
Surya Research Education Center.jpg
Ségel resmi Kota Tangerang Kidul
Ségel
Moto: Cerdas, Modern, Religius
Lokasi di Banten
Lokasi di Banten
Kota Tangerang Kidul is located in Jawa
Kota Tangerang Kidul
Kota Tangerang Kidul
Kota Tangerang Kidul is located in Indonésia
Kota Tangerang Kidul
Kota Tangerang Kidul
Lokasi di Jawa jeung Indonésia
Koordinat: 6°17′20″S 106°43′5″E / 6.28889°S 106.71806°E / -6.28889; 106.71806
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Banten
Pamaréntahan
 • Walikota Airin Rachmi Diany
 • Wakil Walikota Benyamin Davnie
Aréa
 • Total 147,19 km2 (5,683 sq mi)
 • Land 123,58 km2 (4,771 sq mi)
 • Water 23,61 km2 (912 sq mi)
Populasi (2014)
 • Total 1.436.187
 • Dénsitas 98/km2 (250/sq mi)
Zona wanci WIB (UTC+7)
Kode pos 1xxxx
Kode aréa 021
Ramatloka tangerangselatankota.go.id

Kota Tangerang Kidul (Basa Indonésia: Kota Tangerang Selatan) nyaéta salah sahiji kota di Propinsi Banten, Indonesia.

Koordinat: 6°17′20″S 106°43′05″E / 6.28889°S 106.71806°E / -6.28889; 106.71806

Nulis.jpg