Lompat ke isi

Veve Zulfikar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Veve Zulfikar
Ngaran asliفيفي ذو الفقار
GumelarSyarifah Veryal Eisha Aqila Zulfikar Basyaiban
7 Juli 2003 (2003-07-07) (yuswa 21)
Indonésia Jombang, Jawa Wétan, Indonésia
Ngaran landianVeve Zulfikar
Pagawéanpenyanyi, aktris, qāriʾah, ḥāfiẓah
Taun aktip2017 - kini
AgamaIslam

Syarifah Veryal Eisha Aqila Zulfikar Basyaiban langkung dikenal salaku Veve Zulfikar (Basa Arab: فيفي ذو الفقار‎; gumelar di Jombang, Jawa Wétan, 7 Juli 2003; umur 21 taun) nyaéta saurang penyanyi, aktris, qari'ah, dan hafizah Indonésia.

Rujukan[édit | édit sumber]