Wewengkon Kantō

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Wewengkon Kantō, Jepang.

Wewengkon Kantō (関東地方 Kantō-chihō?) nyaéta hiji wewengkon sacara geografi di Honshū, pulo panggedéna di Jepang. Wewengkon ieu ngawengku tujuh préféktur nu tumpang tindih jeung Wewengkon Megapolitan Tokyo: Gunma, Tochigi, Ibaraki, Saitama, Tokyo, Chiba, jeung Kanagawa. Ieu wewengkon, teu leuwih ti 40 persen dataran di Kantō plain. Sesana mangrupa pasir jeung gunung-gunung.


Nulis.jpg