Wikipedia:Keur lumangsung/Januari 2007

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
4 Januari 2007 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
5 Januari 2007 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun
8 Januari 2007 (Senén) édit jujutan awaskeuneun
15 Januari 2007 (Senén) édit jujutan awaskeuneun
16 Januari 2007 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
  • Kaayaan Fidel Castro diuningakeun langkung ngaprihatinkeun saparantos tilu kali operasi nu gagal jeung komplikasi infeksi di jero ususna.
23 Januari 2007 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
28 Januari 2007 (Minggu) édit jujutan awaskeuneun