Zayn Malik

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Zayn Malik
Malik, 2015
Ngaran asliزین جواد ملک
GumelarZain Javadd Malik
12 Januari 1993 (1993-01-12) (yuswa 27)
Bradford, West Yorkshire, Inggris
Pagawéan
  • Penyanyi
  • panulis lagu
Karir musik
Aliran
Alat musikVokal
Taun aktip2010–ayeuna
Lébel
Maén diOne Direction
Ramatlokainzayn.com
Tanda tangan

Zain Javadd Malik (/ˈmælɪk/; gumelar 12 Januari 1993; umur 27 taun)[1] nyaeta panyanyi Inggris sareng panulis lagu. Taun 2010, Malik diaudit janten seniman solo pikeun séri televisi Inggris The X Factor. Saatos dihapus salaku tiluan solo, Malik parantos dibawa deui ka lomba, babarengan Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne, jeung Louis Tomlinson, pikeun ngabentuk grup anu dikenal salaku One Direction. Malik ninggalkeun grup éta dina Maret 2015 sareng nandatanganan kontrak solo kalayan RCA Records.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg