Kapuloan Sunda Gedé

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kapuloan Sunda Gedé, bagian kulon Nusantara

Kapuloan Sunda Gedé nyaéta sakumpulan pulo di Indonésia Kulon nu ngawengku,

Kumpulan ieu sacara politis kabagi ku utamana Indonésia, Brunéi, jeung Malaysia.

Mun digabungkeun jeung Kapuloan Sunda Alit di béh wétan, mangka kapuloan ieu jadi wangunan Kapuloan Sunda.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg