Kapuloan Sunda Alit

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Perenah kapuloan Sunda Alit di Nusantara

Kapuloan Sunda Alit atawa Nusa Tenggara nyaéta sakumpulan pulo di Indonésia Wétan. Jeung Kapuloan Sunda Gedé di béh kulon, kapuloan ieu ngabentuk Kapuloan Sunda.

Pamaréntahan[édit | sunting sumber]

Kapuloan Sunda Alit kabagi kana propinsi-propinsi Indonésia (Bali, Nusa Tenggara Kulon, jeung Nusa Tenggara Wétan) jeung nagara merdika Timor Wétan.

Daptar parsial[édit | sunting sumber]

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Flag of Indonesia.svg