Sangu goréng

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
sangu goreng

sangu goreng nyaeta sangu anu diberi bumbu biasanya sok lada sarta digoreng kadang mah sok dotamahan make bahan-bahan sejen saperti sosis, baso,endog, jeung daging [1]. Sangu goreng teh dahareun anu paling dipikarésép di Asia Timur jeung Asia Tenggara.

cara ngadamél sangu goreng[édit | sunting sumber]

Bahan:

Bumbu yang dihaluskeun:

Bahan Palengkep:

carea nyieunna :

  • panaskeun minyak kalapa dina katél goréng bumbu anu tos di haluskeun nepika seungit,terus asupkeun sangu tiisna kocékeun nepika rata. asupkeun oge saos tomat jeung kecap. kocékeun deui nepika rata. Angkat, tur siap siap dipidangkeun jeung bahan bahan paléngkeupna.

Referensi[édit | sunting sumber]

Nulis.jpg