Tenggek

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Tenggek saurang awéwé

Tenggek atanapi Beuheung nya éta bagian anu ngubungkeun mastaka jeung awak. Dina sababaraha sasatoan, beuheungna bisa tumuwuh panjang, misalna dina jarapah. Di jero beuheung aya saluran-saluran panapasan jeung digéstiva. Dina tenggek manusa lalaki, umumna aya hiji bagian anu disebut jakun.


Gray188.png