Aninditha Rahma Cahyadi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aninditha Rahma Cahyadi
Profil
AliranJPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2014-ayeuna
LébelJKT48 Project
Hits Records
RamatlokaJKT48

Aninditha Rahma Cahyadi gumelar di Palembang, 5 Juli 1999; umur 21 taun atanapi anu biasa dikenal ku Anin (ogé katelah Anin JKT48) (salami anggota JKT48) mangrupikeun salah sahiji grup idola JKT48 Generasi ka-3 asalna tina Palembang, Sumatra Kidul, Indonesia. Anin parantos janten anggota 3 Tim sakaligus, nyaéta Tim KIII, Tim J & Tim T saprak 31 Maret 2020. Dina waktos ieu, Anin ogé salah sahiji anggota nari kelas sub-unit JKT48 Dance Project.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg