Lompat ke isi

Anisa Rahma

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Pikeun anggota Sabyan Gambus, tempo Anisa Rahman.
Anisa Rahma Adi
GumelarAnisa Rahma Adi
12 Oktober 1990 (1990-10-12) (yuswa 33)
Indonésia Bandung, Indonesia
KabangsaanIndonesia
Ngaran landianAnisa Rahma
AtikanInstitut Teknologi Nasional (Bandung)
PagawéanPenyanyi, Model, Aktris
Taun aktip2010-ayeuna
Dipangaruhan kuCherrybelle
(2011-2013)
Milova (2014)
AgamaIslam
PasanganAnandito Dwis (m. 2018)[1][2]
MitraAdinda Purnama Adi (Kakak)
Raisa Fatma Adi (Kakak)
Nadia Maharani Adi (Kakak)
Kolotna(Alm) Ir. Adi Nurjaya Sastrawinata (Ayah)
Nelmah Makhlan (Ibu)

Anisa Rahma Adi, S.Ars. (gumelar di Bandung, 12 Oktober 1990; umur 33 taun) mangrupi panyanyi, aktris sareng modél awéwé ti Indonesia. Anjeunna ngamimitian karirna dina widang modél, sanaos nami na sorangan mimiti dikenal nalika janten anggota Cherrybelle.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote logo
Wikicutatan mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca