Beusi, Ligung, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Beusi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanLigung

Beusi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ligung, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Beusi mangrupa salah sahiji désa nu tos kawentar di kabupatén Majalengka. Sasih Juni 2007 diwartoskeun yén kuwu beusi tos tilar dunya, kumargi gaduh panyakit nu kiat pisan. Ayeuna beusi dipingpin ku WD nyaéta Wakil Désa nu dijabat ku nu tadina janten juru tulis nyaéta Bp. Dade. Sedengkeun pamilihan kuwu anyar bakalan dilaksanakeun bulan Désémber nu rek dongkap.

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

kontol oma

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

itil

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg