Bojong Pondok Térong, Cipayung, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Bojong Pondok Térong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaDépok
KacamatanCipayung

Bojong Pondok Térong nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cipayung, Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Baheulana, Pondok Térong asup kana distrik (kiwari satingkat kacamatan) Parung, Résidénsi (kiwari satingkat kabupatén) Bogor (Buitenzorg).[1]


Gnome-home.svg
  1. "Oosterling".