Cau ambon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
cau ambon asak

Cau ambon nyaéta hiji ngaran pikeun jenis cau anu loba di tatar Sunda. Ieu cau téh rasana pulen tur amis lamun geus asak. Cau ambon loba dipelak ku patani lantaran niléy ékonomisna anu boga pangaji luhur. Pikeun babandingan, lamun harga cau ambon lima rébu rupia sakilo, harga cau raja jeung cau nangka ngan opat rebu rupia sakilo. Daérah anu loba pisan ngahasilkeun cau ambon di antarana nyaéta Garut jeung Sumedang.

Nulis.jpg