Lompat ke isi

Cikaracak, Argapura, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Cikaracak
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Cikaracak
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanArgapura

Cikaracak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Argapura, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.