Cleopatra Djapri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Cleopatra Djapri
GumelarCleopatra Djapri
20 Désémber 1993 (1993-12-20) (yuswa 28)
Indonésia Jakarta, Indonesia
Ngaran landianCleo, Ratu Cleopatra
PagawéanAktris, penyanyi
Taun aktip2011-ayeuna[1]
AgamaIslam
PasanganPanji Pradhana Ramadhan (m.2018)
AnakIrish Cleopatra Malaika Pradhana

Cleopatra atanapi langkung dikenal ku nami Cleo (gumelar di Jakarta, 20 Désémber 1993; umur 28 taun) mangrupikeun saurang aktris kabargan Indonesia anu kantos janten anggota grup idola JKT48 sareng ayeuna langkung aktif dina karir solo dina widang lakonan, iklan TV & host.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg