Dinda Hauw

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dinda Haw
Nami keur lahir Nyimas Khodijah Nasthiti Adinda
Gumelar Indonésia Palembang, Sumatra Kidul, Indonesia
14 Nopémber 1996 (1996-11-14) (yuswa 24)
Nami lian Nys. Khodijah
Dinda Hauw
Pacabakan Aktris
Taun aktif 2007-ayeuna
Salaki/pamajikan Rey Mbayang (m. 2021)[1]
Salaki/pamajikan Dwi Putri Bonita (misan)
Sepuh Alm.Kemas Muhammad Syafei Herman (ayah)
Hulwati Husna (indung)

Nyimas [Nys.] Khodijah Nasthiti Adinda anu katelah Dinda Hauw (gumelar di Palembang, 14 Nopémber 1996; umur 24 taun) mangrupa aktris ti Indonesia.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Media, Kompas Cyber. "Profil Rey Mbayang, Suami Dinda Hauw dan Seorang Penyanyi Muda". KOMPAS.com (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2020-07-10. 
  2. "Dinda Hauw Rela Botak di 'SURAT KECIL UNTUK TUHAN'". kapanlagi.com. Diakses tanggal 30 Januari 2016. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg