Dita Karang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dita Karang
Dita, 2020
GumelarAnak Agung Ayu Puspa Aditya Karang
25 Désémber 1996 (1996-12-25) (yuswa 24)
Yogyakarta, Indonesia[1]
PagawéanPenyanyi
Karir musik
AliranK-pop
Alat musikVokal
Taun aktip2020–ayeuna
LébelVine Entertainment
Maén di
Korean name
Hangul
Alih Aksara anu DisampurnakeunDita Karang

Anak Agung Ayu Puspa Aditya Karang (gumelar 25 Désémber 1996; umur 24 taun) atanapi langkung dikenal ku nami Dita Karang (Hangul: 디타카랑), nyaéta saurang penyanyi Indonésia anu ngagaduhan karir di Koréa Kidul. Anjeunna dipikanyaho salaku anggota girlband asal Korea Kidul, Secret Number, ogé awéwé Indonésia anu munggaran ngadadarkeun salaku idola dina industri K-pop. Anjeunna nempuh kalungguhan salaku penari utama sareng vokalis dina grup.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Janati, Firda (Indonesia). Pangerang, Andi Muttya Keteng, ed. "7 Fakta Dita Karang, Orang Indonesia Pertama yang Jadi Idol Kpop". Kompas.com. Diakses tanggal 20 Mei 2020. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg