Halteu Pondok Rajeg

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Halteu Pondok Rajeg
Gambar:Logo Kereta Api Indonesia 1991-2011.svg Pondok Rajeg
+121 m
  • Singgetan: PDRG
  • Nomor: -
Pondok Rajeg Station Nokia 6275i 030.jpg
Halteu Pondok Rajeg
LokasiPondok Rajeg, Cibinong, Bogor, Jawa Kulon, 16914
Indonésia
KoordinatCitakan:Country abbreviation 6°27′39″S 106°49′30″E / 6.4607°S 106.8249°E / -6.4607; 106.8249Koordinat: Citakan:Country abbreviation 6°27′39″S 106°49′30″E / 6.4607°S 106.8249°E / -6.4607; 106.8249
Luhur+121 m
OperatorDaérah Operasi I Jakarta
Letak ti pangkalkm 41+615 lintas JakartaManggaraiNambo[1]
Jumlah péronSatu peron sisi nu jangkung
Jumlah jalur1
Informasi lain
KlasifikasiHalteu[2]
Sejarah
Ditutup2006
Operasi layanan
  Stasion saméméhna     KRL Jabodetabek     Station sanggeusna  
Angke–Nambo
(rencana)
Layanan
-
Lokasi dina peta

Halteu Pondok Rajeg (kodeu: PDRG) nyaéta halteu karéta api non-aktip anu perenahna di Pondok Rajeg, Cibinong, Bogor. Sanajan jalur karéta api Citayam-Nambo geus dilayanan KRL Commuter Line, halteu ieu henteu dilayanan ku KRL. Wangunan halteu ieu geus ruksak sarta jadi korban vandalisme.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  2. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
Jalur karéta api Citayam-Nambo
Stasion saméméhna:
Stasion Citayam
Stasion saenggeusna:
Stasion Cibinong