Harry Potter and the Order of the Phoenix

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Sutradara David Yates
Produser David Heyman
David Barron
Panulis Novel:
J. K. Rowling
Naskah:
Michael Goldenberg
Béntang Daniel Radcliffe
Rupert Grint
Emma Watson
Ralph Fiennes
Michael Gambon
Gary Oldman
Imelda Staunton
Distributor Warner Bros. Pictures
Tanggal medal
  • 28 Juni Juni 2007 (2007-06-28) (Tokyo)
  • 11 Juli Juli 2007 (2007-07-11) (Amerika Sarikat)
  • 12 Juli Juli 2007 (2007-07-12) (Inggris)
Durasi 138 minit[1]
Nagara
  • Britania Raya[2]
  • United States[2]
Basa Inggris
Anggaran $150–200 juta
Panghasilan kotor $942 juta
Profil di All Movie Guide
Profil di IMDb

Harry Potter and the Order of the Phoenix mangrupikeun pilem petualangan fantasi, dumasar kana novel nami anu sami, ditulis ku J.K. Rowling. Diarahkeun ku David Yates, ieu pilem kalima dina séri Harry Potter populér. Naskah ieu ditulis ku Michael Goldenberg, anu ngagentos Steve Kloves, panulis kaopat kanggo film saméméhna. Numutkeun ka Warner Bros, pilem éta bakal dileupaskeun dina 13 Juli 2007.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Harry Potter and the Order of the Phoenix (12A)". British Board of Film Classification. 24 May 2007. Diakses tanggal 27 December 2015. 
  2. a b "Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)". British Film Institute. Diakses tanggal 18 October 2017. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]