Béda révisi "Kampung Naga"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bita dipupus ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m
**Mulud atawa Alif ku ngayakeun ''Pedaran'' (macakeun sajarah karuhun) nu dimimitian ku mandi di walungan Ciwulan.
 
==BentukRupa wangunan==
Wangunan di Kampung Naga boh imah, masjid, balé patemon, atawa leuit bentukna sarua. Luhurna ditutupan ku hateup jeung injuk (tutup wuwung). Pindingna tina bilik, sedengkeun pantona tina serat [[hoé]], kabéhanana nyanghareup ka kalér atawa kidul. Ornamén arsitéktur has Kampung Naga nu lianna nyaéta susunan batu nu rapih.
 
Pamaké anonim

Menu navigasi