Jang Na-ra

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jang Na-ra
Jang Na-ra, 2017
Profil
Gumelar18 Maret 1981 (1981-03-18) (yuswa 39)
AsalSeoul, Korea Kidul
AliranPop, Ballad
PacabakanPenyanyi, aktris, Produser
Taun aktip2001-ayeuna
LébelRawon Culture
RamatlokaSitus resmi
Jang Na-ra
Hangul장나라[1]
Hanja张娜拉
Alih Aksara anu DisampurnakeunJang Na-ra
McCune-ReischauerChang Nara

Jang Na-ra (Hangul: 장나라, gumelar 18 Maret 1981; umur 39 taun) mangrupikeun aktris, panyanyi sareng produser rékaman asal Korea Kidul. Anjeunna mangrupikeun penyanyi pop sareng genre Ballad. Dilahirkan di Seoul, Dilahirkeun di Seoul, albeum kahijina nyaéta The First Story, anu dikaluarkeun dina 2001.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. The explanation for Jang Nara's name by her father, from Jang Nara's official website. (in Korean)
  2. "'명단공개' 장나라, 알고보니 SM출신…아이유 뺨치는 인기". My Daily (dalam Korean). 23 February 2015. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg