Jisoo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kim Jisoo
Ngaran asli김지수
GumelarKim Jisoo
3 Januari 1995 (1995-01-03) (yuswa 25)
Seoul, Korea Kidul
PadumukanBandéra Koréa Kidul Koréa Kidul Seoul
KawarganagaraanBandéra Koréa Kidul Koréa Kidul
Pagawéan
  • Penyanyi
Karir musik
AliranK-pop
Alat musikDrum, Gitar
Taun aktip2016–ayeuna
LébelYG Entertainment
Maén di
Tanda tangan
Jisoo
Hangul김지수
Alih Aksara anu DisampurnakeunKim Jisoo
McCune-ReischauerGim Jisoo

Kim Ji-soo (Hangul: 김지수); gumelar di Seoul, 3 Januari 1995; umur 25 taun)[1][2] mangrupikeun penyanyi tina Koréa Kidul. Kim Jisoo mangrupikeun anggota Blackpink salaku vokal utama sareng visual.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg