Karéta api Kalijaga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalijaga
Informasi
Sistem Karéta api lokal jarak manengah
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 6 Jogja
Stasion terminus Stasion Purwosari
Stasion Semarang Poncol
Operasi
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi VI Yogyakarta
Lokomotip CC201, CC203
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm

Karéta api Kalijaga nyaéta karéta api lokal jarak menengah anu ngalayanan rute Stasion Purwosari - Stasion Semarang Poncol.[1] Karéta ieu ngagentikeun Karéta api Pandanwangi anu geus lila henteu dipaké.[1] Karéta ieu biasana mawa 5-7 karéta ékonomi.[1] Karéta api Kalijaga berangkat ti Stasion Purwosari jam 5, tuluy berangkat deui ti Stasion Semarang Poncol jam 8.[2] Karéta ieu eureun di Stasion Solo Jebres, Stasion Gundih, Stasion Kedungjati, jeung Stasion Semarang Tawang.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi KA Kalijaga (id) diakses tanggal 2 Februari 2016
  2. Jadwal KA Kalijaga (id) diakses tanggal 2 Februari 2016
KA Galunggung Nagreg.jpg