Karéta api Rangkas Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rangkas Jaya
Informasi
Sistem Karéta api lokal
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 1 Jakarta
Stasion terminus Stasion Tanahabang
Stasion Rangkasbitung
Operasi
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi I Jakarta
Karakter Lintas datar
Lokomotip CC201, CC203, CC206
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60-90 km/jam

Karéta api Rangkas Jaya nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Tanahabang - Stasion Rangkasbitung.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi I Jakarta.[1]

Spésifikasi karéta[édit | édit sumber]

  • Lokomotip CC201, CC203, atawa CC206
  • 6-8 karéta ékonomi
  • 1 karéta makan pembangkit/karéta pembangkit (KMP3/KP3)
  • 1 karéta bahasi/aling-aling (B)[1]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Rangkas Jaya dijalankeun 4 kali dina sapoé.[2] Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi KA Rangkas Jaya (id) diakses tanggal 1 Februari 2026
  2. Jadwal KA Rangkas Jaya (id) diakses tanggal 1 Februari 2016

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

KA Galunggung Nagreg.jpg