Karéta api Langsam

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Langsam
Informasi
Sistem Karéta api lokal
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 1 Jakarta
Stasion terminus Stasion Angké
Stasion Rangkasbitung
Operasi
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi I Jakarta
Karakter Lintas datar
Lokomotip CC201, CC203
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 m
Gancangna operasional 70-80 km/jam

Karéta api Langsam nyaéta karéta api ékonomi lokal anu ngalayanan rute Stasion Angké - Stasion Rangkasbitung.[1] Ngaran langsam dicokot ti Basa Walanda (Langzaam) anu hartina laun/lalaunan.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi I Jakarta.[1]

Spésifikasi karéta[édit | édit sumber]

  • Lokomotip CC201 atawa CC203
  • 5-7 karéta ékonomi (K3/eks-KRD)
  • 1 karéta pembangkit (KP)
  • 1 karéta aling-aling (B)[1]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Langsam dijalankeun 9 kali dina sapoé.[2] Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e Informasi dan jadwal KA Langsam (id) diakses tanggal 31 Januari 2016
  2. Jadwal KA Langsam (id) diakses tanggal 31 Januari 2016

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

KA Galunggung Nagreg.jpg